Antecedents

Amb una trajectòria familiar de més de 60 anys dins del sector del motor, Moskis neix de la passió per crear un projecte que persegueix el somni de fer motos úniques. La gamma de productes Moskis està enfocada a les variants Boober i Café Racer dins el món de la moto clàssica.

arrow
logomoskis

Identitat de la marca

Els objectius de la identitat de Moskis són arribar a un públic majoritàriament masculí però també femení, amb un poder adquisitiu mitjà/alt, amb gust pel bon disseny i que busquen garanties amb un producte de qualitat. Hem creat una marca amb la simplicitat visual justa per poder dotar d'elegància i sobrietat als seus productes. La marca es recolza en un escut que ens permet simplificar la identificació en accessoris i peces que per la seva peculiaritat requerien una solució formal adequada. Els colors vermell, negre i blanc responen a un caràcter clàssic i sofisticat evitant les estridències. Vàrem utilitzar una combinació de dues tipografies: Eurostile (Aldo Novarese 1962) i Gotham (Jason Vandenberg 2015). Una imatge que es caracteritza per unificar modernitat i reminiscències de l'estètica del sector del motor dels anys 50 i 60.

logomoskis

L'esperit del Café Racer

Per poder conèixer de primera mà el perfil ens hem endinsat en el món del Café Racer, assistint a concentracions, conduint les seves motos i sentint les emocions en carretera. L'audiència a la qual ens referim són amants d'una estètica nascuda a Anglaterra als anys 50 per joves que modificaven les seves motos i que vestien com alguns dels actors de les pel·lícules de l'època. Els Rockers, Greasers o Ton-up Boys tenien una estètica molt determinada que s'ha refinat fins a l'actualitat i que ara representa un corrent estètic perseguit per molts amants de la moto clàssica i l'estil vintage.

logomoskis

Una botiga online eficaç i segura

A DOC hem dut a terme el desenvolupament in house d'una botiga online que fa a la vegada de site corporatiu. Obtenir vendes des del primer dia és la premissa bàsica que hem tingut en compte per concebre els processos de navegació, experiència d'usuari (UI & UX), disseny digital, desenvolupament tècnic i creació de continguts.

isomoskis

Per aconseguir comunicar-nos de forma clara i directa amb el consumidor hem fet un disseny sense estridències i ens hem centrat a donar protagonisme al producte i a la vegada facilitar la navegació a l'usuari per tota la pàgina web. Tenint especial cura als processos Check Out, que esdevenen claus per aconseguir la compra dels clients potencials que ens visiten.

logomoskis
logomoskis
logomoskis

El producte

Hem dissenyat, gestionat i produit integrament una col·lecció de moda per home i dona. A més hem assessorat amb la integració de la imatge corporativa de les motos customitzades, kits, tubs d’escapament i accessoris.

Una marca que persegueix un somni que des de DOC compartim. Una il·lusió que creix i que juntament amb la gent de Moskis fem que arribi a més persones amants de la cultura Café Racer.

Projectes relacionats