La història

Grifone és una empresa nascuda als pirineus amb una llarga trajectòria. Proporciona equipació d’alt rendiment als amants dels esports de muntanya. Testimoni de grans reptes esportius és un referent dins del món de l’alpinisme i l’escalada.

arrow

Disseny web

Per una marca és imprescindible disposar d'una pàgina web ben estructurada, usable i que garanteixi una presència destacada a la xarxa enfront de la competencia.

Per poder garantir una adequació perfecte de la imatge corporativa cal tenir en compte molts aspectes, entre ells els estils dels textos i dels elements que componen la pàgina web.

Quan parlem d'una botiga online hem de respondre a criteris de navegació. Per facilitar al màxim la compra per part de l'usuari i mostrar els avantatges del producte. L'atenció en el disseny i usabilitat amb dispositius mòbils és vital per donar resposta a l'ús creixent de telèfons intel·ligents de la nostra audiència.

Des de DOC hem col·laborat amb la marca amb el disseny de Worbooks de treball que presenten les col·leccions per anticipat als punts de venda de la marca arreu del món.

Any rere any Grifone va confiar amb nosaltres per desenvolupar el que representa la visió de futur de la marca així com el packaging i etiquetatge de les peces.

Roba tècnica de muntanya

Per tractar la presentació d'un producte que està concebut fins a l'últim detall per garantir l'eficàcia en situacions extremes cal disposar del coneixement per poder plasmar els beneficis de cada peça amb adequació i sentit.

Una relació professional que ha proporcionat a DOC l'experiència necessària per encarar nous reptes dins del sector de l'esport de muntanya amb garanties d'èxit.

Projectes relacionats