La història

Guillem Bautista viu entre la màgia i la música. Als 5 anys va començar a tocar el violoncel i actualment estudia al Conservatori del Liceu. Paral·lelament va descobrir la màgia. Ara, amb només 18 anys, presenta la seva primera posada en escena, Play, una innovadora visió de la màgia on la música és la principal protagonista.

arrow

El logotip

El fet de dissenyar un logotip per un mag ha sigut un repte en tots els sentits. Hem optat per utilitzar el recurs de l'aparició i la desaparició, jugant amb la tipografia i fent desaparèixer els pals de les lletres hem obtingut un logotip que s'adequa als objectius estilístics i comunicatius que ens havíem marcat juntament amb el client. El logotip ha resultat en una imatge moderna i acord amb el tipus d'espectacle que ofereix en Guillem.

El vídeo

Un vídeo promocional es una herramienta infalible para tener un elemento atractivo que atraiga a nuestro público objetivo. Desarrollamos el guión, la grabación, edición y postproducción de un vídeo que obtiene buenos resultados para redes sociales y que representa un apoyo promocional clave para Guillem Bautista.

La web

Un site personal que respon a la necessitat de presentar l'artista. La web treballa a full size i s'adapta a qualsevol resolució de pantalla, tant a dispositius mòbils com en pantalles de gran format. La sessió de fotografies que vàrem realitzar per l'artista és un suport bàsic que ofereix al client una imatge professional

Cartell promocional

Les accions de promoció com poden ser els cartells en situacions estratègiques poden ser molt efectius en l'àmbit local. Aquest cartell presenta el nou espectacle d'un mag que sorprèn els seus seguidors no només per la seva màgia sinó per la seva posada en escena.

Guillem Bautista representa un exemple de branding personal amb el que hem establert una relació estreta i molt productiva amb el client. La carrera d'aquest jove mag acaba de començar i a DOC estem orgullosos d'acompanyar-lo.

Projectes relacionats