La història

Arts gràfiques Venus és una impremta familiar nascuda el 1968. Treballen al costat del client dedicant el temps necessari per a cada feina i revisant el procés de producció a cada pas. Coneixen al detall gairebé tots els productes i les tècniques d’impressió per aconseguir el resultat adequat en cada projecte.

arrow

Des de fa més de 20 anys col·laborem molt estretament i de forma bidireccional amb Arts Gràfiques Venus. Nosaltres els donem suport de disseny per als seus clients i ells produeixen els projectes que els nosaltres clients necessiten imprimir. L'avantatge que proporciona disposar d'una relació tan estreta amb la impremta aporta beneficis al client en aspectes com els costos, els temps d'entrega i la qualitat final de la feina. A continuació presentem alguns projectes realitzats conjuntament amb Arts Gràfiques Venus.

Una idea impulsada des dels inicis de la seva trajectòria Gràfiques Venus aprofita l'arribada dels mesos estiuencs per recordar als seus clients la importància de revisar els seus stocks d'impresos i així començar la campanya postvacacional amb tot el material necessari. En aquest exemple que us mostrem es van enviar unes figures retallables que animaven a jugar i muntar els personatges amb la indumentària necessària per anar a la platja a gaudir d'un dia de sol.

Digimensis és un nou banc d'imatges de pagament amb l'ambició d'arribar a tots els creatius que necessitin aquest servei. La creativitat i el disseny en els suports proposats al client era el nostre concepte principal, ja que ens dirigíem a aquest target tan proper, la comunitat de dissenyadors i creatius en general. Això, acompanyat missatge clar i contundent van donar forma a aquest element promocional que feia les funcions de flyer i tríptic al mateix temps.

Col·lecció de llibretes Badalona

Gràfiques Venus és una empresa molt compromesa amb la seva ciutat, Badalona. I per això li agrada implicar-se en diferents accions i esdeveniments que promouen la ciutat. Una d'aquestes accions ha estat crear una sèrie de llibretes il·lustrades amb motius de Badalona, i inclouen imatges i un escrit explicatiu de la història del motiu. Fins ara s'han editat El Pont del Petroli, el Parc de Can Soley i el Dimoni. Quina serà la següent?

El welcome pack és un suport que gràcies al disseny permet posicionar la marca en el lloc desitjat. En aquest cas es volia crear un suport contenidor del material que la immobiliària facilita al comprador d'una llar quan li fa l'entrega de les claus.

DOC / ARTS GRÀFIQUES VENUS és l’ecuació que et permetra gestionar tant la creativitat com la producció impresa dels teus projectes.

Projectes relacionats