Antecendents

L’Imac, Institut Municipal d’Acció Cultural depenent de l’Ajuntament de Mataró és l’organisme que s’encarrega de gestionar tot allò relacionat amb la cultura a Mataró.

arrow

Aquest projecte d'iniciativa pròpia constava d'un recorregut dins la zona centre de Mataró on es trobaven botigues amb els aparadors decorats amb poesies de diferents autors mataronins. A més a més del disseny dels aparadors es va crear aquesta peça amb funcions de fulletó-cartell que explicava el recorregut, les botigues i els autors.

Folletons Ca l’Arenes

Aquesta sèrie de peces promocionen les exposicions programades durant la temporada de Ca l'Arenes, una extensió específica del Museu de Mataró, especialitzada en art i en la seva difusió. Per al disseny vam crear una línia gràfica que dóna protagonisme a l'obra de l'autor mostrada sempre en portada. Ja dins, una maquetació clara, dinàmica i organitzada expliquen els detalls de l'obra de l'artista.

Disseny editorial

Aquestes 2 publicacions recullen les obres exposades a cada temporada al Centre d'art Ca l'Arenes. Un disseny simple, neutre i elegant permeten mostrar l'obra de cada autor sense interferències. Utilitzem codis de colors per identificar a cada artista i la composició de les fotos fan de la maquetació un conjunt contenidor de fàcil visualització i lectura.

Els projectes realitzats per al departament de cultura de l'Ajuntament de Mataró ens han permès tenir una relació molt propera amb la cultura local i aplicar la nostra visió en aquest camp que sempre és molt agraït amb el disseny.

Projectes relacionats