La història

NAKIDE és una empresa formada per un equip de dissenyadors, arquitectes i consultors de màrqueting que analitzen retails dins del sector de l’alimentació en cada detall per crear un nou concepte per al creixement empresarial i d’èxit.

arrow

Amb activitat a França Nakide viu una estreta relació amb Cruz, disseny i desenvolupament de negocis d'alimentació. A DOC treballem amb les dues firmes per la fidelització i la captació de nous clients dins el sector de la pastisseria, carnisseria, fleca, lactis i càtering.

Analitzem periódiodicament amb Nakide les impressions que tenen els clients per aconseguir dur a terme accions que siguin el màxim de rendibles i eficaces.

Per qualsevol negoci és necessari conèixer les inquietuds i motivacions dels seus clients, és per això que amb un pressupost mínim vàrem idear una solució per conèixer les impressions dels clients. Una urna de suggeriments sostenible i a un cost molt reduït.

Ser un referent

La revista impresa amb contingut d'interès és una manera de determinar-se com una referència dins del sector. En un món com el de la gastronomia on la competitivitat es porta a un nivell superior, ser una empresa que marqui la diferència representa un valor molt valuós per fer negoci.

Establir un flux de contingut de qualitat i regular, no només ajuda al Know How de l'empresa sinó que aporta a l'empresa una visió global del sector i de la competència. Aportant valors corporatius que esdevenen resultats a mitjà i llarg termini. Si aquest contingut el fem arribar al nostre públic objectiu i el mostrem als nostres clients amb un disseny que aporti valor afegit aconseguim demostrar als clients potencials que som capaços de generar negoci a la seva empresa.

Amb Nakide ens uneix la passió per la feina ben feta i la motivació d'aportar als nostres clients el millor resultat fruit d'estratègies efectives i realistes.

Projectes relacionats