A diferents nivells, donat el tipus de producte o servei que ofereixen les empreses, internet és un mitjà molt rendible per a la majoria d’empreses. A DOC et volem ajudar a establir una estratègia adequada per fidelitzar els teus clients i per atraure de nous. Però la gran pregunta és:

Com faig que la meva empresa vengui més i millor a internet?

És bàsic per al teu negoci que algú sigui capaç de definir una estratègia correcta i eficaç per a la promoció de la teva web o botiga en línia.

A DOC et podem ajudar. Definim estratègies que són eficaces i que optimitzen al màxim la inversió. El factor que diferencia una bona estratègia d’una que simplement no funciona és l’agudesa per saber si les accions que es duen a terme proporcionaran resultats, l’experiència acumulada d’èxits i fracassos en la promoció online i la creativitat per captar l’atenció de l’usuari.

Veure com és l’empresa, com s’estructura i quins són els beneficis que pot oferir als teus clients potencials són coneixements bàsics per establir un pla comunicatiu eficaç.

En aquest post et proposem un llistat d’accions que pots fer per promocionar la teva pàgina web.

En primer lloc cal tenir en compte que aquest llistat és vàlid per aquelles empreses que disposen d’una pàgina web competitiva, tant en l’àmbit tècnic, disseny i usabilitat. Si no la tens, parlem-ne, et podem ajudar.

Que pots fer per augmentar el tràfic de la teva web:

XARXES SOCIALS

Hem de tenir en compte que les campanyes en xarxes socials no són una elecció òptima per a totes les empreses, ja que per l’activitat, producte o servei que ofereixen hi ha accions promocionals que poden ser més rendibles que les xarxes socials.

Per poder promocionar-se a les xarxes socials amb garanties cal tenir en compte els següents aspectes:

  1. A quines xarxes socials ens promocionem 

    Seleccionar les xarxes socials que més utilitzen els nostres clients potencials.

  2. Definir prèviament l’estratègia

    Duem a terme una planificació de tots els post que es publiquen i quan els publiquem.

  3. Mantenir la xarxa amb criteri i continuïtat

    L’atenció i la interacció amb els usuaris és l’eina que tenim per crear un vincle amb els usuaris que esdevindran els teus futurs clients.

  4. Analitzar els resultats i aplicar canvis en conseqüència a les estadístiques

Per dur a terme campanyes a les xarxes socials amb efectivitat i aconseguir els objectius predeterminats cal esbrinar quins són els valors que interessen a la teva audiència

Aquestes i altres tasques referents a les xarxes socials són serveis que et podem oferir. Contacta amb nosaltres i et donarem més informació al respecte.

SEO

L’Optimització constant d’aspectes interns i externs de la teva pàgina web és necessari per garantir que els teus clients et trobin a través dels buscadors.

Dur a terme aquesta optimització és una tasca que realitzem amb eines que ens ajuden a definir quins aspectes han de millorar per aconseguir que la teva web posicioni cada cop més i millor. És vital incrementar el trànsit de qualitat per obtenir resultats.

CREACIÓ DE CONTINGUTS

Oferir continguts interessants i útils als teus clients per apropar-te a ells en lloc de cridar que comprin els teus productes o serveis.

Disposem d’un departament de creació de continguts que a través de la investigació continuada de l’activitat que desenvolupa la teva empresa i dels valors diferencials que abandera la teva marca, és capaç de crear contingut (per exemple per al teu blog) que obté resultats i que genera tràfic que posteriorment reverteix en conversió (és a dir, et proporciona clients nous). El Content Marketing és una de les accions que aporta més valor afegit a llarg termini a la teva empresa.

Des de fa un temps, una de les premisses que hem sentit a moltes agències és: Cal crear contingut!…

El contingut és necessari, no ens enganyem, però a quin preu la nostra empresa crea contingut i el que és més important, quina qualitat té el contingut que crea la teva empresa?

El contingut que oferim és de l’interès dels usuaris, és original i atractiu?

Aquí la creativitat juga un paper clau per generar contingut de qualitat que provoqui un interès real per part de la nostra audiència. Moltes marques estableixen campanyes que busquen estar al costat de l’usuari, gairebé asfixiant-lo amb els seus comunicats i això és clarament contraproduent.

SEM

Si vols aconseguir resultats immediats a internet, el pagament per click és una resposta adient i molt efectiva. A DOC t’assessorarem perquè la teva inversió sigui el màxim de rendible, optimitzar la relació de diners que destines i els clicks que aconsegueixes amb la teva campanya SEM.

Si estàs interessat/da no dubtis en contactar amb nosaltres.