eCommerceVenem el teu producte per internet

Som especialistes en disseny, usabilitat i desenvolupament web

Fem botigues online professionals. Ens centrem en les característiques del producte, el disseny, la usabilitat i la seguretat per desenvolupar comerços online que treballen en entorns competitius exigents. Alhora ajudem que la teva marca es posicioni correctament per tal d’obtenir l’atenció i la confiança de la teva audiència.

Treballem per optimitzar botigues online existents (aconseguim resultats amb millores que convencen als usuaris) i desenvolupem plataformes de venta online desde zero. Si estàs plantejant-te fer una botiga online contacta amb nosaltres i en parlem.

Utilitzem plataformes contrastades (CMS) per desenvolupar els nostres projectes d’ecommerce que optimitzen la teva inversió.

T’assessorem per fer estratègies de promoció. Aquestes estratègies es construeixen al voltant de la teva marca per tal de donar notorietat al teu producte i proporcionar un increment de les ventes.

Responem a qualsevol necessitat que requereixi la teva marca en l’àmbit del comerç online. Un cop creada la teva plataforma de venta online fem campanyes promocionals per vendre el teu producte a internet. Obtenim resultats gràcies a l’experiència i amb un treball continuat amb els nostres clients. Treballem per garantir l’optimització de la inversió i les vendes.