Estratègia de marcaFem l’estratègia de marca que el teu negoci necessita

Som experts en construir marques

A DOC creem marques de manera global. Desenvolupem projectes de branding integrals que inclouen l’anàlisi dels valors de la teva empresa, l’estudi del mercat, oportunitats de negoci i campanyes promocionals.

Molts projectes de branding comencen quan la marca és tan sols una idea abstracta. En aquest moment comencem a dotar-les de valor i de sentit. Construint l’essència de la marca, en la fase de naming o cerca de la identitat verbal, nom o denominació de la marca. Amb el nom s’identifiquen i conceptualitzen els atributs de valor que la marca. Després se li associa una simbologia, uns colors, grafismes i altres elements que conformen la seva imatge visual.

Una marca ha de tenir la seva pròpia personalitat i ha de poder diferenciar-se de la resta de competidors per aspectes intangibles com són valors, aptituds i connexió amb els nostres usuaris per mitjà de llaços emotius, tots aquests conceptes s’agrupen en el terme “Branding” o desenvolupament de marca, les marques han de ser capaces de tenir un esperit que va més enllà dels seus propis productes, imatge corporativa, logotips, elements de comunicació, etc. que han de ser capaços de transmetre i comunicar aquesta essència o esperit per mitjà del branding, que es percep en tots i cadascun dels aspectes que formen i componen la marca.

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.