SEO i SEMSom una empresa de SEO que optimitza al màxim la inversió dels nostres clients.

Fem que la teva posicioni més i millor a internet.

El SEO es refereix al posicionament natural que obté la pàgina en els resultats d’una cerca. Els elements que treballem a DOC són els que es coneixen com a SEO on site o SEO on page. Això es refereix a totes les accions de SEO  que es fan dintre de la mateixa web perquè aquesta es comuniqui millor amb els cercadors. Les accions que realitzem son:

· Incorporar keywords a les pàgines. Les keywords són paraules clau que defineixen el contingut de la nostra web. És important escollir bones keywords que no siguin massa genèriques per obtenir millors resultats.

· Un cop tenim les keywords definides és important optimitzar el contingut de la web per reflectir aquestes paraules clau i que tingui coherència.

· Aquest contingut s’organitza internament a nivell de codi per donar una jerarquia de títols. Aquest codi farà que els cercadors trobin i organitzin millor el contingut.

· Fem un ús d’URL amigables.

· Afegim meta descripcions a les pàgines que descriuen el contingut i serveixen per crear petits resums que els cercadors utilitzen per informar els usuaris del que contindrà.

Si necessites més informació contacta amb nosaltres.