La majoria de visions que tenim del futur són pessimistes, o per contra, massa optimistes. Ens decantem per les massa optimistes… És per això que a DOC compartim una visió de futur on la sostenibilitat i la tecnologia s’interrelacionen per garantir una alternativa de futur possible.

Podríem dir que un dels aspectes necessaris per què aquesta concepció, per molts idíl·lica sigui real amb l’establiment d’una tendència global per l’ús de les energies renovables. On la tecnologia i l’avenç juga un paper important. L’aparició dels cotxes elèctrics és ja una realitat i representa una visió de sostenibilitat on la tecnologia esdevé imprescindible.

La tendència a la ruralització sostenible on la tecnologia i les comunicacions són importants ens aporten nous camps de visió per concebre la convivència real amb la natura i la connexió amb un món capaç de viure amb harmonia com es demostra en multitud de comunitats situades al nord d’Europa. Gent que viu al camp i que a través dels beneficis que aporta la connectivitat treballa en sectors terciaris establint un cercle tancat sostenible i que per a molta gent ja és una realitat.

La contribució que duem a terme a DOC amb la sostenibilitat és el reciclatge de tots els residus que genera l’empresa (a través de la Fundació Maresme que potencia la integració social) , el tractament de productes contaminants com poden ser els tòners de la impressora, ordinadors i consumibles, la contribució en esdeveniments d’alimentació ecològica i el manteniment d’un jardí urbà a l’oficina.

Des de DOC volem fer una crida a la defensa dels valors  de sostenibilitat i a utilitzar la tecnologia com una eina dinamitzadora per aconseguir-ho.