La posada en escena d’una start-up és primordial per obtenir l’audiència necessària per seguir endavant i constituir-se com una empresa rendible. Ja sigui en l’etapa de cerca de finançament o per promocionar un producte o servei. És necessari disposar d’una agència de branding i comunicació que sigui capaç de dotar a la marca de les eines necessàries en l’àmbit visual i comunicatiu.

Quan un accionista es planteja l’opció d’invertir en el nostre negoci és primordial que vegi un potencial comercial a la marca. És per això que cal disposar de les eines que aporten valor comercial al producte a més dels avantatges que el caracteritzen. A DOC dissenyem plans estratègics de comunicació, fem naming, dissenyem la imatge corporativa i tots els elements de branding que necessita un start-up. Situem la marca en un pla competitiu i li proporcionem serveis com fotografia de producte o de situació, vídeos explicatius i multimèdia. Vestim al teu producte o servei perquè sigui comercialment eficient.

Desenvolupem pàgines web que esdevenen plataformes sòlides de venda i que promocionen amb encert la start-up dins dels entorns que escollim juntament amb els nostres clients.

Si ets una start-up i el teu projecte no troba finançament o vols aconseguir introduir-lo al mercat podem ajudar-te. Contacta amb nosaltres i contemplarem la millor manera perquè la teva emprenedoria obtingui la resposta que es mereix.