Guillem Bautista,
entre la música i la màgia

Branding personal

Antecedents

En Guillem als 5 anys va començar a tocar el violoncel i actualment estudia al Conservatori del Liceu. Paral·lelament va descobrir la màgia. Ara, amb només 18 anys, presenta la seva primera posada en escena, Play, una innovadora visió de la màgia on la música és la principal protagonista

El logotip

Dissenyar un logotip per un mag ha sigut un repte. Hem optat per utilitzar el recurs de l'aparició i la desaparició, jugant amb la tipografia i fent desaparèixer els pals de les lletres hem obtingut un logotip que respon als objectius estilístics i comunicatius que ens havíem marcat juntament amb el client. El logotip ha resultat en una imatge moderna i en línia amb el tipus d'espectacle que ofereix en Guillem.

El vídeo

Un vídeo promocional és un element atractiu que atrau al nostre públic objectiu. Vàrem desenvolupar el guió, l'enregistrament, edició i postproducció.

PLAY
REPLAY

El web

Un site personal que presenta a l'artista. El web treballa a full size i s'adapta a qualsevol resolució de pantalla, tant a dispositius mòbils com en pantalles de gran format. La sessió de fotografies que vàrem realitzar és un suport bàsic que ofereix al mag una imatge professional.

PLAY
REPLAY

Cartell promocional

Les accions de promoció com poden ser els cartells en situacions estratègiques poden ser molt efectius en l'àmbit local. Aquest cartell presenta el nou espectacle d'un mag que sorprèn els seus seguidors no només per la seva màgia sinó per la seva posada en escena.

El futur

Guillem Bautista representa un exemple de branding personal amb el que hem establert una relació estreta i molt productiva amb el client. La carrera d'aquest artista acaba de començar i a DOC estem orgullosos d'acompanyar-lo.