A diferents nivells, donat el tipus de producte o servei que ofereixen les empreses, internet és un mitjà molt rendible. A DOC et volem ajudar a establir una estratègia adequada per fidelitzar els teus clients i per atraure de nous. Però la gran pregunta és:

Com faig que la meva empresa vengui més per internet?

És bàsic per al teu negoci definir una estratègia correcta i eficaç de brandiong, continguts, digital i per últim promoció del teu web o botiga en línia.

A DOC et podem ajudar. Definim estratègies que són eficaces i que optimitzen al màxim la inversió. El factor que diferencia una bona estratègia d’una que simplement no funciona és l’agudesa per saber si les accions que es duen a terme proporcionaran resultats, l’experiència acumulada d’èxits i fracassos en branding  i la creativitat per captar l’atenció de l’usuari.

Veure com és l’empresa, com s’estructura i quins són els beneficis que pot oferir als teus clients potencials són coneixements imprescindibles per establir un pla eficaç.

En aquest post et proposem un llistat d’accions promocionals fer per promocionar la teva pàgina web.

En primer lloc cal tenir en compte que aquest llistat és vàlid per aquelles empreses que disposen d’una identitat eficaç, d’una pàgina web competitiva, tant en l’àmbit tècnic, disseny i usabilitat. Si no la tens, parlem-ne, et podem ajudar.

Que pots fer per augmentar el tràfic de la teva web:

XARXES SOCIALS

Hem de tenir en compte que les campanyes en xarxes socials no són una elecció òptima per a totes les empreses, ja que per l’activitat, producte o servei que ofereixen hi ha accions promocionals que poden ser més rendibles que les xarxes socials.

Per poder promocionar-se a les xarxes socials amb garanties cal tenir en compte els següents aspectes:

  1. A quines xarxes socials ens promocionem 

    Seleccionar les xarxes socials que més utilitzen els nostres clients potencials.

  2. Definir prèviament l’estratègia

    Duem a terme una planificació de tots els post que es publiquen i quan els publiquem.

  3. Mantenir la xarxa amb criteri i continuïtat

    L’atenció i la interacció amb els usuaris és l’eina que tenim per crear un vincle amb els usuaris que esdevindran els teus futurs clients.

  4. Analitzar els resultats i aplicar canvis en conseqüència a les estadístiques

Per dur a terme campanyes a les xarxes socials amb efectivitat i aconseguir els objectius predeterminats cal esbrinar quins són els valors que interessen a la teva audiència.

SEO

L’Optimització constant d’aspectes interns i externs de la teva pàgina web és necessari per garantir que els teus clients et trobin a través dels cercadors.

Dur a terme aquesta optimització és una tasca que realitzem amb eines que ens ajuden a definir quins aspectes han de millorar per aconseguir que la teva web posicioni cada cop més i millor. És vital incrementar el trànsit de qualitat per obtenir resultats.

Google millora constantment els seus motors de cerca i ha arribat a un punt en què poden establir un varem de satisfacció dels usuaris que visiten el teu web.

Factors com la densitat de paraules clau en un text o la repitició ja no milloren el posicionament d’un contigut. El White Hat SEO és el terme que defineix la bona praxis en SEO i es caracteritza per treballar el posicionament dins dels paràmetres que aconsella Google. En definitva augmentar la reputació del site respecte la seva competència.

CREACIÓ DE CONTINGUTS

Oferir continguts interessants i útils als teus clients per apropar-te a ells en lloc de demanar senzillament que comprin els teus productes o serveis.

Disposem d’un departament de creació de continguts que a través de la investigació continuada de l’activitat que desenvolupa la teva empresa i dels valors diferencials que abandera la teva marca, és capaç de crear contingut (per exemple per al teu blog). Obtenim resultats que generen tràfic que posteriorment reverteix en conversió (és a dir, et proporciona clients nous). El Branded content és una de les accions que aporta més valor afegit a llarg termini a la teva empresa.

El contingut és necessari però a quin preu la nostra empresa crea contingut i el que és més important, quina qualitat té el contingut que crea la teva empresa i quant paguem per aquest contingut?

El contingut que oferim és de l’interès dels usuaris, és original i atractiu?

Aquí la creativitat juga un paper clau per generar contingut de qualitat que provoqui un interès real per part de la nostra audiència. Moltes marques estableixen campanyes que busquen estar al costat de l’usuari, gairebé asfixiant-lo amb els seus comunicats i això és clarament contraproduent.

SEM

Si vols aconseguir resultats immediats a internet, el Search Engine Marketing és una resposta adient i molt efectiva. La clau del SEM és fer que la teva inversió sigui rendible, optimitzar la relació de diners que destines i els clics que aconsegueixes amb la teva campanya SEM.

El SEM és una acció un tant invasora per als usuaris i de curt recorregut però ben optimitzada pot esdevenir una solució òptima per a moltes empreses.

Si estàs interessat/da en aquest tema no dubtis en contactar amb nosaltres.