Audiovisual

Volem emocionar a través de contingut que faci sentir i representi tot el que significa una marca. El nostre equip de producció crea vídeos, àudios i formats audiovisuals que capten l’atenció i generen vincles amb l'audiencia.

Generem contingut audiovisual que serveix tant de pilar com a complement de la resta de serveis.

Els formats vídeo ens ajuden a elevar les marques a un nivell superior, a explotar cada detall i mostrar la profunditat dels missatges.

La integració d’audiovisuals a la resta de continguts d’un projecte és una poderosa manera d’enfortir els continguts que les marques transmeten al seu públic i demostrar tot el seu potencial.

Direcció d'art

Direcció de projectes audiovisuals i fotogràfics per garantir continguts en coherència amb la marca.

Tractem els aspectes narratius, contextuals, emocionals i psicològics que ens permeten crear imatges adequades per desenvolupar històries diferencials.

Guionatge

És l'eina sobre la que construïm obres audiovisuals. Desenvolupem la idea, l’argument, el tractament de la marca, l’adaptació del contingut i l’escaleta o guió de producció final. Cuidem tots els detalls del procés amb l’objectiu de materialitzar-ho en projectes coherents i amb significat.

Treballem guions i escaletes de televisió i radiofònics de tipus literari, tècnic o d’story board.

Producció de vídeo

El vídeo humanitza les marques i genera una comunicació més propera amb l’usuari. Aporta credibilitat, fidelitza a través de l’emoció, afavoreix l’engagement i contribueix al SEO, incrementant el temps de visita a una pàgina.

Duem a terme vídeos publicitaris, corporatius, de catàleg i producte, testimonials, demostratius, tutorials, d’esdeveniments, d’storytelling i de blog.

Fotografia

Oferim servei professional de fotografia in house. Realitzem sessions adaptades a cada marca i duem a terme la direcció d’art per garantir la representació fidel dels valors que es volen transmetre.

Fotografia de producte, industrial, de moda, d’arquitectura, de retrat, artística, de publicitat i fotoperiodisme.