Vídeos corporatius: una eina poderosa per potenciar el teu negoci i la teva marca

Sabies que amb vídeos corporatius pots incrementar els ingressos de la teva empresa més ràpid any rere any? Sí, actualment, la producció de vídeos corporatius juga un paper crucial en l’èxit del teu negoci, perquè són ideals per mostrar la identitat de la teva empresa, promoure la seva cultura, història i valors únics als teus clients potencials, comunicar-se amb la clientela, capacitar empleats o anunciar nous productes.

Vídeo corporatiu: què és?

Un vídeo corporatiu és una eina essencial de màrqueting i comunicacions per a qualsevol negoci, empresa i organització. El màrqueting ja no és només vendre productes. De fet, els experts coincideixen que en un futur no molt llunyà el 80% de tot el tràfic d’Internet s’ha d’atribuir al vídeo. Estem preparats per ajudar les petites i mitjanes empreses a guanyar visibilitat en xarxes i a Internet, els nostres serveis com a productora audiovisual et permetrà connectar-te amb els teus clients.

Producció d’un vídeo corporatiu

Les agències de producció de vídeo empresa creen contingut que pot ser de gran valor per al teu negoci. El nostre equip professional li brinda una estratègia integral sobre el vídeo institucional de la teva organització. Començarem a treballar en el teu projecte proporcionat una adreça d’art i una direcció de projectes audiovisuals i fotogràfics creatius i coherents amb la teva marca.

El nostre treball mai comença prement el botó de gravació, sinó més aviat desenvolupem la idea, l’argument, l’adaptació del contingut i l’escaleta o guió de producció final, el que realment ens diferencia d’altres serveis. Portem a terme vídeos publicitaris, vídeos corporatius animats, de catàleg i producte, testimonials, demostratius, tutorials, d’esdeveniments, de storytelling i de bloc.

Procés de producció d’un vídeo corporatiu

Entenem que els pressupostos s’estrenyen, però treballem per aprofitar al màxim els pressupostos més petits sense sacrificar la qualitat del vídeo institucional. El nostre procés de producció és més profund que simplement agafar una càmera i filmar una seqüència, garantim que el producte final s’assembli a la visió que la teva empresa necessita i vol comunicar, perquè treballem amb la teva organització per a desenvolupar la història que vols explicar a través del vídeo corporatiu.

Beneficis dels vídeos corporatius

Moltes empreses han portat la seva marca a un nivell superior amb l’ajuda dels nostres serveis de producció de vídeo corporatiu, tenint en compte els interessos del seu públic objectiu. Un vídeo corporatiu pot proporcionar una nova perspectiva de la teva empresa, generar més interès, que sembla més accessible i, potser, atraure més clients per augmentar els ingressos.

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres!

Més de audiovisual

Més serveis