Raül Cano

Soci i co-fundador

raul@docbarcelona.com (+34) 655 814 589

En Raül és soci cofundador de DOC. Va cursar els seus estudis de disseny gràfic a IDEP i la Llotja a Barcelona.

Ha acumulat experiència treballant i dirigint diversos estudis de disseny des de 1998.

Els seus orígens al món de les arts gràfiques l’han portat a explorar diferents camps, especialitzant-se en branding, disseny editorial i producte imprès amb diferents tècniques.

També ha compartit els seus coneixements de disseny i producció comercial exercint de docent en el grau en mitjans audiovisuals a la UPF Tecnocampus Mataró.

No veu el disseny com un treball sinó com una forma de vida en combinació amb la família i aficions com el teatre, la percussió, el snowboard i el golf.

Jonatan Serra

Diseñador

jonatan@docbarcelona.com (+34) 93 790 27 53

En Jonatan és Dissenyador Gràfic a DOC. Va cursar els seus estudis a IDEP Barcelona.

Es va graduar en Marketing i Publicitat l’any 2017, després va estudiar Disseny Gràfic Digital al 2021, on va trobar la seva vocació. Més endavant s’especialitzará en mitjans digitals, específicament en programació web i edició de vídeo. Ha treballat en diferents estudis, formant-se tant de manera professional com personal.

Quan no està en l’estudi és possible que estigui amb el seu gos o els seus amics gaudint de la natura. Apassionat pel bon disseny i la bona música.

Ainhoa Ramón

Diseñadora junior

ainhoa@docbarcelona.com (+34) 93 790 27 53

L’Ainhoa és dissenyadora gràfica.

El darrer any s’ha graduat dels estudis de Disseny Gràfic Publicitari a la Llotja. Actualment, està cursant el Postgrau en Branding a BAU i té pensat continuar ampliant la seva carrera acadèmica per tal d’aprendre i aportar més coneixements als projectes.

El món del brànding i de la comunicació gràfica és el que més li agrada. Sempre està buscant viure noves experiències i conèixer llocs d’arreu del món.