Creació de continguts digitals

En aquest article trobaràs consells pràctics per redactar correctament a internet i analitzem la dualitat del SEO i el contingut de qualitat en l’àmbit de la redacció de continguts digitals.

Com escriure a internet?

Els continguts que trobem en moltes pàgines web estan optimitzats per SEO. Per a això no cal que ens oblidem els lectors i lectors que aterren a la nostra pàgina. A l’inrevés! Un contingut de qualitat, que interessi als nostres usuaris, és fonamental per a millorar el posicionament.

La brevetat és un factor important quan volem escriure per internet. Ja sigui si redactem un articulo en el nostre blog o una fitxa de producte escriu breu i concís. Els usuaris volen trobar el que busquen el més ràpid possible.

Els murs de text són el teu pitjor enemic. Un text esquematitzat i amb una jerarquia clara facilitarà la lectura ràpida i l’escaneig del text. Alternar estils de text és una bona tècnica per prioritzar aquells punt més importants.

La influència del SEO en els continguts

Moltes vegades pensem que crear continguts que posicionin requereix seguir unes pautes tècniques de SEO. En part és així, ja que és necessari que el nostre text es centri en les paraules clau que volem posicionar i alguns criteris que milloraran la indexació dels cercadors. Però el que hauríem de prioritzar que estem escrivint per a persones, no per a Google.

Consells bàsics per escriure bons textos

Una exposició ordenada de les teves idees és primordial perquè els lectors entenguin en tot moment de quina aquestes parlant.

Estructurar el contingut amb títols (<H2>) no només millorarà la indexació dels motors de cerca. També ajudarà a estructurar els continguts amb criteri.

Visualitza a qui vols parlar. Centra’t al teu públic objectiu i veuràs que els teus textos s’escriuran sols.

Un cop més anar per feina serà el teu millor qualitat quan escriguis. Recorda, textos directes, breus, simples i carregats de significat.

El to i l’estil

Els continguts que es publiquen sota la teva signatura han de respondre a uns criteris estilístics de comunicació. El to i estil dels teus textos han d’estar en línia amb la teva marca.

Per exemple, seria contraproduent per a una empresa que té valors de marca com poden ser l’adequació i la serietat, que l’estil de copy que s’utilitzi per contactar amb els seus clients sigui informal i despreocupat. Una marca és un tot i és per això que els textos de la teva empresa han de reforçar la imatge que tenen els teus clients de la teva empresa.

L’estil pot variar sensiblement en relació a la finalitat del text. Per exemple no és el mateix escriure textos corporatius que un article per afiliació o un text per E-mail Màrqueting. Les xarxes socials ara tenen un estil de redacció diferent a la resta de finalitats.

Si necessites més informació al respecte contacta amb nosaltres i t’informarem.

Rate this page

Més serveis

Disseny

Treballem amb els nostres clients per crear imatge de marca mitjançant processos de disseny estratègic.

Continguts

Ajudem a comunicar-te correctament amb la teva audiència i mantenir un diàleg eficient i perdurable.

Digital

Desenvolupem pàgines web, eCommerce, aplicacions i productes digitals que defineixen la marca i connecten amb el nou consumidor.