Disseny

Treballem amb els nostres clients per crear imatge de marca mitjançant processos de disseny estratègic.

Identitat corporativa

Creació de codis visuals a través dels quals es presenta la marca. Disseny de marca format pel logotip, la tipografia, la gamma cromàtica, la composició, el to de marca i el Look&Feel.

Disseny publicitari

Publicacions mediàtiques, fulletons, cartelleria, formats publicitaris i displays. Un procés de disseny gràfic creatiu conceptual i diferencial.

Naming

El naming és el primer pas per dotar a una marca de significat. És un dels processos creatius més importants i el primer punt de contacte de la marca amb el seus clients.

Disseny editorial

Disseny de catàlegs, llibres i formats editorials que estimulen els sentits. Som especialistes en la gestió d’impresió, papereria i els nous formats digitals.

Packaging

Disseny i gestió d’embalatge de productes amb l’objectiu de destacar el teu producte, fer-lo atractiu i representiu de la marca.

Rotulació i senyalística

Disseny i desenvolupament per a la implantació de la imatge corporativa en espais comercials. Senyalització per a l’ús d’espais públics i privats.

Continguts

Ajudem a comunicar-te correctament amb la teva audiència i mantenir un diàleg eficient i perdurable.

Digital

Desenvolupem pàgines web, eCommerce, aplicacions i productes digitals que defineixen la marca i connecten amb el nou consumidor.

Articles relacionats