Digital

Relacions sólides i continuades amb els nostres clients, basades amb resultats i amb l’objectiu de situar a les marques amb les que treballem en un pla superior de negoci dins l’entorn digital.

Disseny digital

Som un estudi expert en disseny digital i multimedia. Les experiències online que dissenyem es fonamenten en la constant investigació en l’àmbit de l’usabilitat i l’experiència d’usuari/a.

Desenvolupament web

Dissenyadors i programadors treballem conjuntament per crear experiències digitals a mida. Prioritzem l’escalabilitat i la consistència. Projectes web específics, profesionals i únics.

SEO

Processos estratègics de posicionament en cercadors. Continguts, branding i usabilitat. Increment de l’autoritat digital.

SEM

Gestionem campanyes de Google Ads, Shopping, YouTube i Display. Analitzem els resultats obtinguts, el marge de millora i la creació de noves accions.

eCommerce

Desenvolupem botigues online que incentiven la compra. Ens centrem en les característiques del producte per crear comerços digitals intuïtius i amb capacitat de creixement.

Xarxes socials

Escoltar, sorprendre, compartir i ajudar. No volem que estiguis en les xarxes perquè has d’estar allà … Et proposem convertir la teva negoci en una marca social de veritat.

Disseny

Treballem amb els nostres clients per crear imatge de marca mitjançant processos de disseny estratègic.

Continguts

Ajudem a comunicar-te correctament amb la teva audiència i mantenir un diàleg eficient i perdurable.

Articles relacionats