Digital

T’ajudem a desenvolupar experiències interactives que van més enllà del disseny d’una plataforma, que transmeten i comuniquen els teus projectes amb intenció i sensibilitat.

Apostem pel disseny a mida, creant projectes únics amb un enfocament UX / UI.  Fem disseny web de plataformes en línia, aplicacions, eCommerce i productes digitals que creen emocions.

Construïm experiències amb valor. Investiguem i planifiquem una estratègia clara de disseny i comunicació on analitzem detingudament cada element que composa l’experiència d’usuari per oferir un projecte d’èxit.

Disseny UI i UX

Creem sistemes de navegació que ofereixen experiències agradables a l’audiència i els genera confiança amb la marca. Analitzem la interacció i la exploració que realitzen els usuaris a Internet través d’un exhaustiu procés de disseny i usabilitat.

Usabilitat

Entenem la usabilitat com el disseny de la interfície i la seva arquitectura per la construcció d’una plataforma efectiva, eficient i satisfactòria per l’usuari.

Disseny web

Ens centrem en el disseny responsive, que ens permet reduir el temps en el desenvolupament de plataformes, evita continguts duplicats i augmenta la visibilitat i la viralitat dels continguts. Sistema ràpid per la marca, fàcil per l'usuari.

Desenvolupament web

Dissenyadors i desenvolupadors treballen juntament per crear experiències digitals a mida adaptades a les especificacions de cada marca. A través d'un disseny web de qualitat desenvolupem plataformes i aplicacions web amb valor de marca que brillen en entorns exigents.

Programem el front end amb HTML i CSS3, la lògica del back end amb ANGULAR JS i les funcionalitats de les aplicacions web amb llibreries de JavaScript com JQuery.

eCommerce

Elevem les marques a un nivell superior. Desenvolupem comerços digitals funcionals i amb consistència de marca.

Storytelling de producte

L’storytelling crea vincles emocionals. Facilitem connexions identitaries entre els usuaris i les característiques dels productes que incentiven i indueixen la compra.

Venda relacionada

En un eCommerce el producte sempre ha d’estar present, és el rei. Creant relacions entre productes conduirem als usuaris al producte que desitgen. Com més assertiva sigui la relació, més augmentarà el ràtio de venda.

Administració de continguts

Creem sistemes escalables, intuïtius i fàcils per a la gestió de continguts. A través del CMS de Wordpress i el Woo Commerce i, amb una programació específica, determinem back ends efectius. La correcta estructuració tècnica del site permetrà la creació d’una plataforma de venda administrable i perdurable.

Aplicacions mòbils

Donem visibilitat als teus projectes a través del mobile design i el framework Ionic que permet la programació híbrida d’IOS, Android i Windows. Gestionem la integració d’apps de contingut estàtic i dinàmic en diferents market places.

L’avantatge de les APPS respecte de les pàgines web és que poden interactuar amb les funcionalitats del telèfon. Amb la llibreria d’extensions Cordova/PhoneGap aconseguim sincronitzar funcionalitats com la geolocalització, la càmera o el giroscopi.

Gaming

Dissenyem i produïm jocs amb motor gràfic UNITY 3D amb l’objectiu de crear productes dinàmics i d’oci susceptibles de crear comunitats 2.0 on les marques poden fomentar la seva notorietat de manera lúdica.

Tractem el networking i l’entreteniment per generar interaccions amb el públic a través de jocs que reflecteixen els insights de la marca i promocionen tot el què representa.

Game design

Dissenyem personatges, figures, espais i l’entorn que els acompanya per crear un ambient que afavoreixi el sentiment de pertinença de l’usuari. Definim el game play i els punts de contacte interactius entre els usuaris i el joc, les normes d’usabilitat, els espais i l’estructura.

Animacions

Donem vida als personatges o figures i al món que els envolta per endinsar a l’usuari a un espai de vivències reals que li permeti viure una experiència de gaming.

Sistemes de monetització

Desenvolupem apps de pagament, micropagaments i anuncis. Treballem l’advergaming com a eina de publicitat a jocs amb l’objectiu de captar l’atenció de clients potencials i crear-los la necessitat de compra o l’atracció i desig cap a un producte.