Digital

Disseny digital

Som un estudi expert en disseny digital i multimedia. Les experiències online que dissenyem es fonamenten en la constant investigació en l’àmbit de l’usabilitat i l’experiència d’usuari/a.

Desenvolupament web

Dissenyadors i desenvolupadors de pàgines web treballem conjuntament per crear experiències digitals a mida. Prioritzem l’escalabilitat i la consistència. Projectes web específics, profesionals i únics.

eCommerce

Desenvolupem botigues online que incentiven la compra. Ens centrem en les característiques del producte per crear comerços digitals intuïtius i amb capacitat de creixement.

SEO

Processos estratègics de posicionament en cercadors, treballem aspectes de continguts, branding i usabilitat. Definim i establim estratègies que es tradueixin en un increment de l’autoritat digital.

SEM

Gestionem campanyes de Google Ads, Shopping, YouTube i Display. Analitzem els resultats obtinguts, el marge de millora i la creació de noves accions.

Xarxes socials

Escoltar, sorprendre, compartir i ajudar. No volem que estiguis en les xarxes perquè has d’estar allà … Et proposem convertir la teva negoci en una marca social de veritat.

E-mail marketing

Dissenyem, redactem i desenvolupem campanyes d’e-mail màrqueting específics i segmentats per aconseguir un elevat nombre de respostes i imputs que augmentin la notorietat de la marca.

Aplicacions web

Duem a terme aplicacions web. Treballem amb LARAVEL com a Framework per a la programació d’aplicatius dins d’un entorn online.

Articles relacionats

Més serveis