Continguts

Ajudem a comunicar-te correctament amb la teva audiència i mantenir un diàleg eficient i perdurable.

Copy i redacció

Oferim una creació de contingut específic que representa i comunica l’essència de la marca i la connecta amb el consumidor. Ajudem a les empreses a vendre els seus productes i serveis redactant continguts per l’entorn digital.

Fotografía y vídeo

Oferim serveis professionals de fotografia de producte i marca. Realitzem sessions adaptades a cada marca i duem a terme la direcció d’art per garantir la representació fidel dels valors que es volen transmetre.

Direcció d’art

Direcció de projectes audiovisuals i fotogràfics creatius i coherents amb la marca. Tractem els aspectes narratius, contextuals, emocionals i psicològics que ens permeten crear imatges adequades perdesenvolupar històries diferencials.

Guionatge

Desenvolupem la idea, l’argument, l’adaptació del contingut i l’escaleta o guió de producció final. Cuidem tots els detalls del procés amb l’objectiu de materialitzar-ho en projectes coherents i amb significat.

Disseny

Treballem amb els nostres clients per crear imatge de marca mitjançant processos de disseny estratègic.

Digital

Desenvolupem pàgines web, eCommerce, aplicacions i productes digitals que defineixen la marca i connecten amb el nou consumidor.

Articles relacionats