Continguts

Branded content

Oferim una creació de contingut específic que representa i comunica l’essència de la marca i la connecta amb el consumidor. Ajudem a les empreses a vendre els seus productes i serveis redactant continguts per l’entorn digital.

Marketing de continguts

Comunicar i divulgar contingut rellevant, atractiu i útil per l’audiència. Adaptem els continguts als valors i objectius de la marca per comunicar un discurs unitari fàcilment identificable.

Fotografia

Oferim serveis professionals de fotografia de producte i marca. Realitzem sessions adaptades a cada marca i duem a terme la direcció d’art per garantir la representació fidel dels valors que es volen transmetre.

Producció de vídeo

Duem a terme vídeos corporatius, de catàleg i producte, testimonials, demostratius, tutorials, d’esdeveniments, d’storytelling i de blog.

Direcció d’art

Direcció de projectes audiovisuals i fotogràfics creatius i coherents amb la marca. Tractem els aspectes narratius, contextuals, emocionals i psicològics que ens permeten crear imatges adequades perdesenvolupar històries diferencials.

Guionatge

Desenvolupem la idea, l’argument, l’adaptació del contingut i l’escaleta o guió de producció final. Cuidem tots els detalls del procés amb l’objectiu de materialitzar-ho en projectes coherents i amb significat.

Articles relacionats

Més serveis