Continguts

Transmetem sensacions, emocions, informació, solucions, entreteniment i experiències úniques cobrint les necessitats específiques dels diferents públics.

Creació de contingut de qualitat, efectiu, creatiu i estratègic que informa i emociona. Creem i adaptem els missatges de les empreses al llenguatge del consumidor digital i en línia amb el posicionament de la marca.

Branded content

Oferim una creació de contingut específic que representa i comunica l’essència de la marca i la connecta amb el consumidor. Ajudem a les empreses a vendre els seus productes i serveis generant notorietat.

Marketing de continguts

Comunicar i divulgar informació rellevant, valuosa, atractiva, d’interès i  útil per l’audiència. Adaptem els continguts als valors i objectius de la marca per comunicar un discurs unitari fàcilment identificable.

E-mail marketing

Dissenyem i desenvolupem correus electrònics específics i segmentats per aconseguir un elevat nombre de respostes i imputs que augmentin la notorietat de la marca.

Publicitat nativa

Busquem solucions publicitàries originals, diferents i creatives que connecten les marques amb els consumidors d’una forma menys intrusiva. Divulguem informació de qualitat a través dels mitjans adecuats. L’èxit d’engagement del content advertising són els continguts amb valor i útils.

Formats mediàtics

Ajudem a les marques a disposar d’una repercussió mediàtica que augmenti la seva presència al mercat. Ens dediquem a la creació de press kits i redacció i enviament de newsletters, notes de premsa, comunicats, convocatòries, dossiers de premsa i altres documents corporatius.

Posicionament en cercadors

Processos estratègics de posicionament a la xarxa, treballem aspectes generals de branding, usabilitat i continguts. Definim i establim estratègies que es tradueixin en un increment de la notorietat digital.