Arnald Joies

Rebranding
Desenvolupament web
Botiga Online

Redisseny de marca per Arnald Climent Joies. Una marca que crea diferents tipus de joies i realitza taller d’aliances per a nuvis.

Hem redissenyat la marca i el naming per posicionar-la en la ment del consumidor com una marca propera i generar una coherència en l’entorn digital que li permeti expressar els seus valors: compromís, excel·lència, sostenibilitat, intuïció, creativitat i equilibri.

Naming

Vam proposar simplificar el nom de la marca i quedar-nos amb Arnald que és la part que aporta un valor diferencial. Reduint les paraules i incorporant “joies” al mateix nivell del nom guanyarem força i ens permetrà tenir una identitat més compacta per aconseguir més notorietat de marca.

Logotip

Hem creat un logotip totalment tipogràfic que reflecteixi una marca molt personal. 
Tot i que darrere d’Arnald hi ha un equip de persones treballant, volem transmetre que aquesta joia és una obra d’autor.
Les paraules “arnald” i “joies” fan un joc gràfic que representa les dues parts de la relació. Cadascuna té una part per oferir i compartir, entre elles tenen un tret comú que les uneix i una altra part que les fa úniques.

Storytelling

Cada joia té una història personal darrere.
Quan parlem d’històries, parlem de parelles, de famílies, d’amistats i de qualsevol tipus de relació amb un altre ésser, cosa, lloc, etc.
Per tant, les històries sempre seran compartides i el fet de fer una joia com a símbol o record de la història serà per poder-ho compartir amb l’altra part de la història.

Disseny web

Creació d’una web corporativa en línia amb els criteris identitaris establerts amb anterioritat. Una web funcional amb la qual la marca presenti la seva cartera de productes i transmeti els seus valors.

Ecommerce

En aquesta secció de la pàgina hem treballat amb un disseny clar i senzill que traslladi tot el protagonisme al producte i faciliti la usabilitat de l’usuari amb l’entorn web.

Més projectes