Disseny i cultura a Mataró

Conjunt de campanyes realitzades per l'Ajuntament i Cultura de Mataró.

Arts escèniques

Els projectes realitzats per al departament de cultura de l'Ajuntament de Mataró ens han permès tenir una relació molt propera amb la cultura local i aplicar la nostra visió.

PLAY
REPLAY

Disseny d'aparadors

Aquest projecte d'iniciativa pròpia constava d'un recorregut dins la zona centre de Mataró on es trobaven botigues amb els aparadors decorats amb poesies de diferents autors mataronins. A més a més del disseny dels aparadors es va crear aquesta peça amb funcions de fulletó-cartell que explicava el recorregut, les botigues i els autors.

Fulletons Ca l’Arenes

Aquesta sèrie de peces promocionen les exposicions programades durant la temporada de Ca l'Arenes, una extensió específica del Museu de Mataró, especialitzada en art i en la seva difusió. Per al disseny vam crear una línia gràfica que dóna protagonisme a l'obra de l'autor mostrada sempre en portada. Ja dins, una maquetació clara, dinàmica i organitzada expliquen els detalls de l'obra de l'artista.

Campanya de Nadal

Els colors són l’eina vehicular que situa les diferents activitats que es duran a terme a la ciutat durant la campanya.

La imatge de la campanya aporta un valor de disseny que juga amb la realitat i la màgia del Nadal. Els diferents escenaris es componen d’objectes que podem trobar als mercats, als restaurants o comerços combinats amb una sèrie de formes geomètriques que representen subtilment elements típics d’aquesta època.

Tots els sets estan creats amb objectes reals evitant un retoc excessiu de les imatges per aconseguir el màxim realisme en les captures.

Disseny editorial

Aquestes 2 publicacions recullen les obres exposades a cada temporada al Centre d'art Ca l'Arenes. Un disseny simple, neutre i elegant permeten mostrar l'obra de cada autor sense interferències. Utilitzem codis de colors per identificar a cada artista i la composició de les fotos fan de la maquetació un conjunt contenidor de fàcil visualització i lectura.

PLAY
REPLAY
PLAY
REPLAY