Mataró Audiovisual

Disseny de marca
TV Branding

La unió de la ràdio local, la televisió, una nova plataforma digital informativa i una productora en una única entitat. DOC ha dut a terme la creació de la nova marca de Mataró Audiovisual.

Conceptualització

Una identitat que integra valors de pertinença, inclusivitat i obre la porta a una nova era de comunicació de proximitat a Mataró. Una identitat amb conceptes visuals sòlids que resumeixen un esperit compartit de present i futur. La localització, la identitat, l’opinió i la col·lectivitat resulten amb la forma base de la marca.

La marca

Un primer conjunt tipogràfic concebut per transmetre, en la mesura justa, amabilitat i dinamisme. Aïllem en un nivell superior les lletres “m” i “a”, inicials de Mataró Audiovisual, i en un segon nivell “taró”. Aquest terme suporta el pes visual de la marca. Un recurs funcional que ens permet solucionar el primer objectiu plàstic i aconseguir un únic element compacte i reconeixible.

Nomenclatures

Creació d’un codi visual que determina l’arquitectura de marca. Un dels requisits de l’encàrrec, solucionar de manera simple i eficaç, la identificació dels canals del mitjà.

Els logotips

Cada submarca actua independent amb el seu color identificatiu. La forma i la tipografia reforcen l’esperit d’unitat entre els mitjans. L’objectiu principal de la nova marca és transmetre l’estructura dels mitjans de comunicació de la ciutat.

Look & Feel

Els valors de la marca són la inclusió, la col·laboració, el veïnatge i la pertinença a uns canals que se centren en l’interès de què preocupa, diverteix i estimula l’intel·lecte dels seus habitants.
Arribar a les llars dels conciutadans i conciutadanes d’una ciutat mediterrània que com a tal s’enorgulleix de la seva identitat integradora.

Branding TV

Creació i manteniment de la gràfica de Mataró televisió. Duem a terme totes les animacions i recursos audiovisuals del canal.

Plataforma digital

El diari digital recull l’actualitat de Mataró i la comarca. Una plataforma digital que es determina com un referent informatiu del Maresme i que unifica els canals de Mataró Audiovisual.

Més projectes