Moskis

Disseny de la marca
Desenvolupament d’una botiga online
Direcció d’art i disseny de col·lecció tèxtil

Una estètica nascuda a Anglaterra als anys 50 de la mà de joves Rockers, Greasers o Ton-up Boys que modificaven les seves motos. Un estil que s’ha refinat fins a l’actualitat i que ara representa un corrent estètic de molts amants de la moto clàssica i l’estil vintage.

Logotip

Arribar a un públic majoritàriament masculí amb un poder adquisitiu mitjà/alt, amb gust pel bon disseny i que busca un producte de qualitat. Una identitat elegant i sòbria que unifica modernitat i reminiscències de l’estètica del sector del motor dels anys 50 i 60. Un escut que ens permet simplificar l’aplicació de la marca en peces i accessoris. Els colors vermell, negre i blanc responen a un caràcter clàssic. Combinació de dues tipografies: Eurostile (Aldo Novarese 1962) i Gotham (Jason Vandenberg 2015).

Botiga online

A DOC hem dut a terme el desenvolupament de la botiga online que fa a la vegada de site corporatiu. Obtenir vendes des del primer dia és la premissa bàsica que hem tingut en compte per concebre els processos de navegació, experiència d’usuari (UI & UX), disseny digital, desenvolupament tècnic i creació de continguts.

Disseny web

Per aconseguir comunicar-nos de forma clara i directa amb el consumidor hem fet un disseny sense estridències i ens hem centrat a donar protagonisme al producte i a la vegada facilitar la navegació a l’usuari per tota la pàgina web. Tenint especial cura als processos Check Out, que esdevenen claus per aconseguir la compra dels clients potencials que ens visiten.

El producte

Hem dissenyat, gestionat i produït íntegrament una col·lecció de moda per home i dona. A més hem assessorat amb la integració de la imatge corporativa de les motos personalitzades, kits, tubs d’escapament i accessoris.

Moda

Disseny de la col·lecció tèxtil per homes i dones amb esperit Cafè Racer.

Més projectes