Grifone, testimoni
de grans reptes esportius

Construint marca amb disseny i esperit digital.

Antecedents

Grifone és una empresa nascuda als Pirineus amb una llarga trajectòria. Proporciona equipació tècnica d'alt rendiment als amants dels esports de muntanya. Ha sigut testimoni de grans reptes esportius i és un referent dins del món de l'alpinisme i l'escalada a Espanya i en l'àmbit internacional.

Digital branding

Una experiència digital on els fanàtics de la marca poden comprar i viure l'alta muntanya. Grifone és una marca amb pròposit i per aquest motiu la plataforma digital de la marca ha de transpirar aquest sentiment compartit.

Usabilitat

Per facilitar al màxim la compra i mostrar els avantatges del producte és essencial parar atenció en el disseny i usabilitat amb dispositius mòbils.

Disseny de catàlegs

Des de DOC hem col·laborat amb la marca amb el disseny de Workbooks de treball que presenten les col·leccions per anticipat als punts de venda de la marca arreu del món.

Packaging

Any rere any Grifone va confiar amb nosaltres per desenvolupar el que representa la visió de futur de la marca així com el packaging i etiquetatge de les peces.

Roba tècnica de muntanya

Per tractar la presentació d'un producte que està concebut fins a l'últim detall per garantir l'eficàcia en situacions extremes cal disposar del coneixement per poder plasmar els beneficis de cada peça amb adequació i sentit.