Vídeos corporatius: una eina poderosa per potenciar el teu negoci i la teva marca

Sabies que amb vídeos corporatius pots incrementar els ingressos de la teva empresa més ràpid any rere any? Actualment, la producció de vídeos corporatius juga un paper crucial en l’èxit del teu negoci perquè són ideals per mostrar la identitat de la teva empresa, promoure la seva cultura, història i valors únics als clients potencials, capacitar empleats, anunciar nous productes, i afavorir la comunicació de l’entitat o de la marca.

Vídeo corporatiu: què és?

Un vídeo corporatiu és una eina essencial de màrqueting i comunicació per a qualsevol negoci, empresa i organització. El màrqueting ja no és només vendre productes. De fet, els experts coincideixen que en un futur proper el 80% de tot el tràfic d’internet s’atribuirà al vídeo. Estem preparats per ajudar les petites i mitjanes empreses a guanyar visibilitat en xarxes socials i a internet.

Els nostres serveis de producció audiovisual et permetran connectar amb el teu públic objectiu.

Producció d’un vídeo corporatiu

La creació d’un vídeo corporatiu pot ser de gran valor per al teu negoci. El nostre equip professional ofereix un servei integral per la creació del teu vídeo. Començarem a treballar en el teu projecte establint una línia visual sòlida en relació a la identitat de la teva marca.

El nostre treball es basa en desenvolupar la idea, l’argument, l’adaptació del contingut i el guió definitiu del vídeo. El que realment ens diferencia d’altres productores audiovisuals és la visió creativa amb la que realitzem tots els nostres projectes:

  • Vídeos publicitaris o espots
  • Vídeos corporatius o institucionals
  • Animació
  • Vídeos demostratius o sobre un producte
  • Cobertura audiovisual d’esdeveniments
  • Entrevistes i testimonials
  • Contingut audiovisual per a xarxes socials

Procés de producció d’un vídeo corporatiu

Contextualització de la necessitat comunicativa

En primer lloc analitzem conjuntament amb el client les necessitats comunicatives del projecte.

Creació del guió i Storyboard

Seguidament ens centrem a construir el guió que ordena i planifica tots els aspectes tècnics i literaris del vídeo.

Gravació

Escollim l’equip tècnic de filmació i so, que més s’escau a les particularitats de cada projecte, per dur a terme la gravació del vídeo.

Edició, animació, àudio i post producció

Finalment portem a terme l’edició i muntatge del vídeo. Som especialistes en animació, cinema 4D, after effects i premiere.

Beneficis dels vídeos corporatius

El vídeo corporatiu és la millor eina d’una marca o institució per captar amb eficàcia el seu públic objectiu. Transmetre contingut de qualitat a través de l’entorn digital és avui una necessitat bàsica.

Un vídeo corporatiu pot proporcionar una nova perspectiva de la teva empresa, generar més interès i atraure més clients.

5/5 - (2 votes)

Més serveis

Disseny

Treballem amb els nostres clients per crear imatge de marca mitjançant processos de disseny estratègic.

Continguts

Ajudem a comunicar-te correctament amb la teva audiència i mantenir un diàleg eficient i perdurable.

Digital

Desenvolupem pàgines web, eCommerce, aplicacions i productes digitals que defineixen la marca i connecten amb el nou consumidor.