Disseny web Mataró

DOC és un estudi de disseny web a Mataró. T’ajudem a desenvolupar experiències interactives que van més enllà del disseny d’una plataforma, que transmeten i comuniquen els teus projectes amb intenció i sensibilitat.

Disseny a mida, creació de projectes únics. Fem disseny web, aplicacions, eCommerce i productes digitals.

Construïm experiències amb valor. Investiguem i planifiquem una estratègia clara de disseny i comunicació on analitzem detingudament cada element que composa l’experiència d’usuari per oferir un projecte d’èxit.

Disseny UX i UI

Creem sistemes de navegació que ofereixen experiències agradables a l’audiència i els genera confiança amb la marca. Analitzem la interacció i la exploració que realitzen els usuaris a Internet través d’un exhaustiu procés de disseny i usabilitat.

 • Usabilitat
  • Entenem la usabilitat com el disseny de la interfície i la seva arquitectura per la construcció d’una plataforma efectiva, eficient i satisfactòria per l’usuari.
 • Disseny web
  • Ens centrem en el disseny responsive, que ens permet reduir el temps en el desenvolupament de plataformes, evita continguts duplicats i augmenta la visibilitat i la viralitat dels continguts. Sistema ràpid per la marca, fàcil per l’usuari.

Desenvolupament web

Dissenyadors i desenvolupadors treballen juntament per crear experiències digitals a mida adaptades a les especificacions de cada marca. A través d’un disseny web a Mataró de qualitat desenvolupem plataformes i aplicacions web amb valor de marca que brillen en entorns exigents.

Programem el front end amb HTML i CSS3, la lògica del back end amb ANGULAR JS i les funcionalitats de les aplicacions web amb llibreries de JavaScript com JQuery.

ecommerce

Elevem les marques a un nivell superior. Desenvolupem comerços digitals funcionals i amb consistència de marca.

 • Storytelling de producte
  • L’storytelling crea vincles emocionals. Facilitem connexions identitaries entre els usuaris i les característiques dels productes que incentiven i indueixen la compra.
 • Venda relacionada
  • En un eCommerce el producte sempre ha d’estar present, és el rei. Creant relacions entre productes conduirem als usuaris al producte que desitgen. Com més assertiva sigui la relació, més augmentarà el ràtio de venda.
 • Administració de continguts
  • Creem sistemes escalables, intuïtius i fàcils per a la gestió de continguts. A través del CMS de WordPress i el Woo Commerce i, amb una programació específica, determinem back ends efectius. La correcta estructuració tècnica del site permetrà la creació d’una plataforma de venda administrable i perdurable.

Aplicacions per a mòbils

Donem visibilitat als teus projectes a través del mobile design i el framework Ionic que permet la programació híbrida d’IOS, Android i Windows. Gestionem la integració d’apps de contingut estàtic i dinàmic en diferents market places.

L’avantatge de les APPS respecte de les pàgines web és que poden interactuar amb les funcionalitats del telèfon. Amb la llibreria d’extensions Cordova/PhoneGap aconseguim sincronitzar funcionalitats com la geolocalització, la càmera o el giroscopi.

Muralla de Sant Llorenç nº37
Planta 3 · 08301
Mataró (Barcelona)
T – 93 790 27 53
 

doc@docbarcelona.com

Contacta amb nosaltres

5/5 - (1 vote)

Més de digital

Més serveis

Disseny

Treballem amb els nostres clients per crear imatge de marca mitjançant processos de disseny estratègic.

Continguts

Ajudem a comunicar-te correctament amb la teva audiència i mantenir un diàleg eficient i perdurable.

Digital

Desenvolupem pàgines web, eCommerce, aplicacions i productes digitals que defineixen la marca i connecten amb el nou consumidor.